Berea cu tata e sfanta

suna ciudat? ei bine e realitatea multor doamne si domnisoare care au avut norocul sa primeasca un tata de milioane. Adelina scria pe facebook azi ca “berea cu tata e unul din lucrurile minunate pe care nu le facuse de de mult si despre care uitase cat de bine o fac sa se simta”. instant apropae am adugat “e sfanta!”

Da, pentru ca ani de zile tata a fost cu siguranta “cea mai buna prietena a mea”, confidentul meu, sfatuitroul meu, omul in care ma incredeam cel mai mult, omul de care eram extrem de mandra, despre care spuneam atunci cand eram mica “eu cand o sa ma fac mare, ma marit cu tata”.

Da, legatura dintre o fiica si tatal ei este aboslut deosebita, iar daca cei doi sunt compatibili, se poate ajunge la realtionarea ideala, cand cei doi devin prieteni, parteneri, confidenti, sprijin unul pt celalat, paratrasnet, instructor de gatit, intructor de baut bere, wiskey etc.

Candva si pentru mine berea cu tata era sfanta. Azi insa, beau wiskey, caci vorba Ralucai: candva fetele gateau ca mama, acum beau ca tata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Proudly powered by WordPress | Theme: Funky Blog by Crimson Themes.