comunicare, românești

online marketing

 Doru Panaitescu – my digital daddy-  mai are o invitație de dat pt cursul său de publicitate online. Cine  este interesat, să urmeze instrucțiunile specificate de dânsul în articolul de pe blogul sau personal sau cititi mai jos cu atentie.

Și da, îl recomand din tot sufletul pe Doru pentru că am fost la toate cursurile lui și pot să vă spun că este unul dintre cei mai buni traineri pe care i-am văzut. Este extrem de dinamic, pasionat de ceea ce face și încearcă să ne împartașească si nouă,  un om de marketing cum rar mi-a fost dat sa vad în acest sector în România, un pedagog f bun și cu multă răbdare.  

Da, avem si o castigatoare la concursul fulger anuntat aici, singura persoana care mi-a dat o sugestie de mecanism de concurs fiind Andreea Gemene. Totusi, o sa recurg la un alt mecanism pentru concursul de astazi, la care din nou, asa cum v-am obisnuit, puteti castiga o invitatie la cursul intensiv de saptamana viitoare (21-22 aprilie) desfasurat la Bucuresti.

Ce aveti de facut? Nimic mai simplu: recomandati printr-un email cursul de publicitate online de saptamana viitoare (care va avea loc in 21-22 aprilie) unui cunoscut din bransa/industrie/departament/firma etc si ma puneti si pe mine in BCC (blind carbon copy au mai toate editoarele de posta, inclusiv versiunile webmail).

O sa va rog doar sa nu abuzati de rabdarea cercului vostru de cunostinte. Cred in relevanta, asa ca as prefera sa trimiteti emailul cu pricina doar celor care chiar ar avea nevoie de o instruire in publicitate online.

Iar daca acestia vor participa la curs si vor mentiona numele vostru (in caseta cod reducere de aici), primesc automat reducere 10%, mai mult, pot si ei trimite mai departe si au sansa de a castiga invitatia.

Castigatorul (sau castigatoarea) va fi tras(a) la sorti si anuntat(a) pe site luni, 19 aprilie 2010, ora 17.00.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge