oameni și locuri, românești

inițiativă mișto

Mi-a placut inițiativa celor de la Fidelity Vision (OptiCris Grup). Ne-au sunat, au venit la noi la birou, consultație gratuită, recomandări, detalii despre lentile de tot felul, rame etc. Toți am fost incântați, ne-am comandat câteva perechi de ochelari. Ieri am primit ochelarii înainte de termen, chestie care ne-a surprins placut, chiar dacă urmează să îi plătim mai târziu. În plus de consultații moca, recomandări, livrare la botul calului și termen de plata negociat, am primit și garanție 2 ani pt noile achiziții. Chiar dacă îi deteriorăm noi, vine Nicoleta și ne schimbă ochelarii. Și citând din Alex Sinov: “Începand de azi, numărul aragazelor cu patru ochi de la #Republika va crește radical”
mulțumim Fidelity Vision 🙂

3 Comments to “inițiativă mișto”

  1. OMU

    Dacă ochelarii sunt de vedere şi e prima oară când vi se recomandă să purtaţi, şi implicit să achiziţionaţi, vă sfatuiesc să mai faceţi un consult la alt oftalmolog că e posibil să nu aveţi nevoie de ochlelari, să vi se vi recomandat din interese comerciale şi mai rău să vă stricaţi vederea !

  2. mulțumim pt grijă, dar toți cei care și-au comandat cohelari, fie aveau deja, iar controlul a fost o verificare în plus (verificare ce a fost foarte bine primită), iar pt alți colegi au fost comandați ochelari cu lentile de protecție (toți petrecem foarte mult timp în fața pc-ului).
    a trecut ceva vreme de când am fost vizitași de ei și până acum toți suntem mai mult decât multumiți de ce am primit și cu siguranță îi recomandăm și mai departe:)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge