la grămadă, oameni și locuri, românești

INSPIRE® – 10 Years Younger in varianta romaneasca

In ultima vreme au inceput sa apara o variate mai mare de furnizori de serivcii integrate. Si nu, nu ma refer la agnetiile de publicitate full service, ci la serivciile la care apeleaza oamenii de rand, day by day. Saloanelor de frumusete li s-au atasat divizii de estetica corporala si dermatologie, urmand ca mai apoi sa vedem Centre de Slabit si Infrumusetare tip Silhouette, ori saloane specilaizate in “nails style” cum este reteaua Perfect Nails.
In acelasi trend, insa la un alt nivel, si-au dat mana 2 furnizori majori in estetica faciala: stomatologia si estetica dentara pe de-o parte si estetica faciala (estetica neintruziva) pe de alta.

Astfel, daca aveti de gand sa va imbunatatiti considerabil aspectul chipului, in primul rand trebuie sa fiti sanatosi. Nu este o noutate ca frumusetea pleaca din interior, stricto e largo senso. Pentru o fata cu cativa ani mai tanara in primul rand trebuie sa va ingrijiti dantura, sa aveti un zambet impecabil. M-am tot uitat pe Travel & Living la emisiunea 10 Year Younger si in toate cazurile, interventiile asupra zambetului sunt obligatorii si au acel efect de intinerire spectaculos.
Tot in cadrul emisiunii impricinate participantele alese sa fie “intinerite” ajung si pe mana chirurgilor esteticieni. Uneori este cazul de interventii mai seriose, insa de cele mai multe ori se folosesc tratamente cu Botox sau Derma Filler, care impreuna cu rezultatele echipei obtinute prin tehnicile de  estetica dentara transforma foarte mult chipul pacientei.
In Romania am gasit intr-un final si acest all in one concept,intr-un program creat din dorinta de a le oferi pacientilor un plus de confort si, totodata, siguranta serviciilor premium. INSPIRE® este prezent in clinicile DentEstet si este o tehnica prin intermediul careia tratamentele de estetica dentara si faciala sunt realizate sub aceeasi anestezie, evitand astfel disconfortul cauzat de durere si timpul indelungat petrecut in cabinet. “Astfel pacientii au posibilitatea de a intineri chiar si cu 10 ani in mai putin de o ora” declara medicul Oana Taban, CEO DENT ESTET.

Plusul fata de ce am vazut in emsiunea de pe Travel & Living consta in faptul ca pe langa beneficiul de a nu face decat o singura anestezie, nu mai este cazul sa faci mai multe drumuri, de la clinica dentara la cea estetica sau invers. Acum totul este sub aceeasi cupola, INSPIRE®.

Am avut ocazia sa vedem un INSPIRE® Live in cadrul unui spring-party la DentEstet unde toata florea cea vestita a blogosferei feminine ( + Panaitescu si Radu) a asistat la procedura de injectare a Botoxului si a DermaFiller-ului. Si da, pacienta nu a avut decat o anestezie stomatologica si o crema aplicata pe fata,  in zonele in care s-a facut injectarea DermaFillerului. Totul a durat foarte putin si efectele au fost vizibile imedat.

10 Year Younger intr-o clipa, mai putin chiar decat la TV.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge