Opereta, teatru si iluziile

In ultimele saptamani am vazut 3 spectacole la Teatrul de Opereta “Ion Dacian”. 3 muscial-uri super promovate si cu o distributie de zile mari.
Mare mi-a fost insa surpriza sa aflu ca de fapt distributia era alta: niste semiprofesionisti de duminica, iste copilasi care se jucau de-a spectacolul in sufrageri, cu noi invitati din greseala.

Romeo si Julieta, dar mai ales super titrata Maria de Buenos Aires- mari mari dezamagiri.
Fatuca din ambele roluri cred ca si-a uitat vocea prin vise, total pe langa. Cel putin in Maria de Buenos Aires mai bine tacea. Pur si simplu a stricat interpretarea superba a instrumentistilor. Iar Julieta nu o sa fie pe bune nici in cele mai cele vise ale ei.

Paris Mon Amour – jos palaria! f misto show-ul si felul in care este pus in scena.
Spuneti ca unii sunt rai cand spun ca “generatia tanara e praf”. Pai sa vedem: Opereta si Opera- lipsa voci nenica. Slava Domnului ca mai sunt inca vocile vechilor generatii si din cand in cand ii mai poti asculta pe ei fara sa te oripilezi, insa e dificil sa o vezi pe Traviata la …+60 de ani 🙁

Decoruri si corpuri de balet avem cu ce 🙂

La fel si prin Teatre. Vezi un Gaitan, un Mihaita, un Banica, un Marius Capota, o sau un ce vreti voi, dar nimic nou. Ei sunt consacrati si ne incata de zeci de ani pe scena si in filme, dar tineri nici aici nu avem?

Aham. tinerii ii avem la TV si in cluburi, sau conducand bolizi pe care nu i-ar fi putut cumpara nici daca munceau de la 1 an. Ii avem la party si shopping la …. Saint Tropez, la ByMoniCACOlumbeanu si alte d’astea.
Noile valori s-au schimbat, mie nu imi palc si da, generatiile noi sunt din ce in ce mai slabe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Proudly powered by WordPress | Theme: Funky Blog by Crimson Themes.