emoții, trăiri și povestiri, oameni și locuri

Puterea de a primi si bucuria de a darui

Nu este simplu sa accepti orice de la cei din jur. Si daca esti un om mai rece si usor egoist, sigur cadourile nu iti vor pica foarte bine, pentru ca probabil primul gand va fi ca intr-un fel sau altul, va fi necesar ca peste un timp sa raspunzi pe masura.
Ei bine, nu e tocmai asa (excluzandu-se cazurile de mituire pe fata).
Sunt oameni nascuti cu aceasta placere de a darui, de a ajuta si de a face bine celor din jur, pe cat de mult posibil. Unii chiar au tendita de a pune binele celor din jur inaintea binelui propriu. Astfel, acesti oameni ajuta si daruiesc nativ, dorind pur si simplu sa faca bine si neasteptand nimic in schimb.
Asa ca ar fi bine sa nu te simti cu musca pe caciula degeaba. Nu strica bucuria de a darui, este atat de frumos sa daruiesti, sa aduci zambete si alinare pe chipurile celor dragi! Arata cat de mult iti place ce ti-a fost daruit, este cel mai frumos mod de a multumi si stai fara grija, a primi un dar, ajutor sau pur si simplu vorbe bune nu inseamna vreo slabiciune! Inseamna doar ca esti un om extrem de norocos ca ai prieteni si oameni care vor sa te vada zambind!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge