Seems like The Sims™ 3 are coming

Iesiti din atelierul Electronic Arts, noii simsi vin sa cucereasca clientela dedicata Sims, cat si alti pasionati de gaming. The Sims™ 3 iti confera un desavarsit sentiment de libertate prin nesfarsitele sale optiuni creative , toate acestea intr-un cartier care a prins viata.
Un nou cartier. Simsii tai se pot plimba pe unde au chef prin cartier, pot vizita casele vecinilor si au posibilitatea de a explora imprejurimile dupa propriile pofte, ne mai fiind limitati la lotul pe care il detin. Daca simşii tai sunt la locul potrivit la timpul potrivit, cine stie ce se poate intampla?
Libertatea de miscare genereaza si interactiunea cu alti simsi. Fiecare sim este un personaj unic, cu o personalitate diferita. Ai posibilitatea sa combini intr-un mod distractiv mai multe caracteristici personale: curajos, artistic, individualist, perfectionist, romantic, neindemanatic, paranoic si multe altele – caracteristici ce ajuta la conturarea comportamentului simsului tau si ii vor influenta modul de interactiune cu ceilalti simsi.
Lifetime Wish si Wishes and Opportunities vor inlocui sistemul Want and Fear, iar numarul nevoilor este redus la patru: bladder, hunger, energy si hygiene, de la cele opt pe care le aveam in Sims 2.
Vom avea aceleasi tipologii de job, dar fiecare dintre ele se va divide in mai multe ramuri. Astfel, chiar daca mai multi simsi lucreaza in acelasi domeniu, nu inseamna ca toti vor parcurge aceiasi pasi de dezvoltare a carierei. Au fost introduse si job-ul part time si lucrul peste program.
Optiunile de personalizare sunt realmente nelimitate, asa ca iti poti lasa imaginatia sa zburde. Vei putea decora incintele cum doresti, poti schimba oricand ai chef parchetul, tapetul, florile sau canapelele. Poti ridica in cartierul simsilor o serie de cladiri pre-existente si tu vei decide care din simsi va locui in casutele ieftine, apartamentele pt burlaci sau vilele cochete.
Creezi niste omuleti asa cum vrei, poti sa le pui chiar si pistrui, poti sa transformi bomba sexy intr-o casnica supraponderala, iar burlacul cartierului (evident frumos, destept, cu bani si nu foarte devreme acasa) sa il indragostesti instant de timida bibliotecara, toate acestea intr-un decor creat de tine.
Se mai stie ca ii putem cumpara de pe gameshop sau din Altex, Diverta, Flanco-Flamingo si Carrefour si ca se anunta si ceva premii atat pt primii cumparatori ai variantei standard, cat si pentru cei care vor cumpara editia de colectie

Astept si parerea fanaticgamerului Mike
cred ca ma risc sa il cumpar, numai asa, sa pot sa zugravesc de 3 ori pe zi… moca

screen060

sims3pcscrncas1

library_big

beachparty_wm

2 thoughts on “Seems like The Sims™ 3 are coming

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Proudly powered by WordPress | Theme: Funky Blog by Crimson Themes.