la grămadă, oameni și locuri

Très chic

Sarbatoresc  5 saptamani de cand am un nou accesoriu très chic.  L-am adoptat pentru ca aveam nevoie de el si nici nu imi imaginam ca va deveni un element asa haios, care se se potriveasca felului meu de a fi.

M-au amuzat teribil reactiile celor din jur. Ieri de exemplu, ma uitam le meci cu gasca de prieteni si unul din ei imi spune: “ma’, tu ai aparat? …pai da, la 17 ani e cazul”. Fetele din jurul meu au devenit foarte interesate de el, pentru ca este extrem de discret, aproape invizibil, dar totusi atat de eficient si unde pui ca nimeni nu este perfect si ar avea nevoie de un asemenea accesoriu pentru a rezolva probleme mai mici sau mai mari. Un alt amic imi spune acum cateva zile “esti asa de simpatica, incat dupa ce iti termini tratamentul, sa il pastrezi mai departe”

sunteti in ceata? tratament, cool look?

E transparent, se pune pe dinti, iti corecteaza dantura si iti aseaza dintisorii in pozitia ideala atat pentru a fi sanatosi, dar mai ales pentru ca tu sa ai un zambet de nota 10 conform Pricipiului Proportiilor Ideale (DaVinci). Medicul care mi l-a pus il descria ca fiind “chic si fashionable” aparatul meu dentar transparent.
Am apelat la servciile Ianei Dila de la DentEstet pt ca am vazut ca este unul dintre cei mai bine cotati ortodonti de la noi si cum cred in ce face DentEstet pt ca sunt pacientul lor, dr. Dila a fost cea mai buna optiune pentru mine.
Iana e un medic foarte misto si imi place foarte mult ca in timp ce iti monteaza aparatul iti explica pas cu pas ce se va intampla, cum ti se modifica dintii, muscatura, cum va trebui sa te ingrijesti cat timp porti aparatul, pt ca deh, nu mai e asa simplu…

In primele zile am avut o senzatie de disconfort si tensiune pe cativa dinti, dar totul s-a calmat si dupa o saptamana deja ma obisnuisem cu el. Apoi am inceput sa am senzatia ca wow, lumea se uita si rade de mine, insa reactiile prietenilor mi-au demosntrat ca NU se vede, iar atunci cand este observat, este un accesoriu haios si inedit, in niciun caz inestetic.
E senzatia aia ciudata cand toti se uita la tien pt ca esti altfel, dar nu te simti complexat, aragaz cu 4 ochi sau robotel, ci te simti bine, pt ca stii ca esti ok.

Asa ca daca aveti de gand sa fiti trendy dar si sa va indreptati dintisorii, puteti sa optati fie pt aparat ortodontic transparent, asa cum port si eu, sau puteti sa alegeti sa va schimbati culoarea la fiecare luna. DentEstet are o gama variata de aparate dentare pentru toate gusturile. Asa cum spune si Iana, poti alege intre aparatul dentar transparent pentru ca e chic si fashionable,  aparatul dentar invizibil Incognito, pentru ca lucrezi in “public relations” sau aparatul dentar colorat pentru personalitati nonconformiste. In fiecare luna poti avea o alta culoare, e alegerea ta.
Indiferent ce alegi, e alegerea perfecta, pentru ca moda se schimba, dar A smile is FOREVER

eu am ales très chic!

2 Comments to “Très chic”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge