Urban Soup Night 5 septembrie

dragilor,

Tara este iniţiatorul unui eveniment caritabil minunat, Urban Soup Night. Este un chef în aer liber, ce va avea loc sâmbătă, pe 5 septembrie, în Parcul Tineretului, intrarea Şincai – începand cu ora 19.00. Evenimentul are ca scop strângere de fonduri pentru susţinerea compartimentului de terapie intensiva nou-născuţi de la Spitalul “Grigore Alexandrescu”.
Ne aşteaptă 500 porţii de supă, street art, dans irlandez cu lecţii gratuite la faţa locului şi cea mai frumoasă seara de 5 Septembrie pe care ai avut-o pana acum.

Donează cât vrei tu în contul RO54RNCB0072049707680001 deschis la BCR pentru Fundaţia Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii “Grigore Alexandrescu” şi vino să te răsplătim pe deplin la Urban Soup Night. Dacă nu vrei / nu poţi să donezi înainte de eveniment, nu-i nimic – te aşteptăm pe 5 septembrie în parc, cu supa aburindă şi rezolvăm acolo !!!

L.E. este nevoie un voluntar si de suma de 300 ron: o persoana + masina care sa o ajute pe Tara sa transporte cateva butoiase de 5L cu apa. doritorii sunt rugati sa lase un mesaj pe blog si ii contactam noi.

6 thoughts on “Urban Soup Night 5 septembrie

  1. multumesc Dane, dar in principiu am rezolvat cu masinuta. Au mai ramas banutii. avem nevoie de inca 250 ron.

  2. Multumesc din suflet pentru ajutor. A iesit bine, data viitoare ne iese si mai bine si sunteti invitati pe lista de onoare. Inca o data, multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Proudly powered by WordPress | Theme: Funky Blog by Crimson Themes.