Hakka Happy Christmas

Craciunul de anul acesta il simt diferit de toate celalate 30 de editii. e mai putin spectaculos din punct de vedere vizual, mai putin plin de goana dupa cadouri sau pregatiri nesfarsite.
e un Craciun altfel, mai linistit si mai bun. este cred pt prima oara in viata mea cand Craciunul este cu adevarat in sufeltul meu.
ma simt implinita, ma bucur in sinea mea de enorm de multe realizari, iar faptul ca efectiv pot “vedea” rezultatul muncii si zbaterii mele este cel mai frumos cadou de Craciun.
anul acesta este cred prima data in viata cand daca m-ai intreba ce imi doresc de Craciun, ti-as spune, fara falasa modestie, “multumesc, am tot ce imi puteam dori”. orice altceva as primi in dar mai mult, s-ar numi un foarte mare rasfat si nu stiu daca sunt inca vrednica de asa ceva. poate daca as spune ca imi doresc liniste, forta, timp si mai multa inteligenta sa fac macar 50% din cate mi-am propus pt anul viitor, as parea snoaba sau….

dupa un an de munca, de calatorii, de noi si noi oameni in viata mea, m-am bucurat enorm sa vad ca de Craciun au fost atat de multi cei care s-au gandit la echipa din care fac parte, la mine, iar pentru asta le sunt recunoscatoare. aprecierea lor este nepretuita.

anul acesta nu am reusit sa fac vreo “caritabila de iarna” cum aveam obiceiul, insa am devenit un “Mos Craciun Secret” pentru un om la care tin enorm si pe care nici azi nu cred ca il aprecize la adevarata lui valoare. acestui om i-am daruit un lucru la care a vista de ani de zile, un lucru pe care altii i l-au promis dar au uitat sa isi respecte cuvantul, naruind astfel un vis curat si extrem extrem de frumos. am reusit cu sprijinul a inca 2 oameni sa implinim noi visul acesta, insa destinatarul cadoului niciodata nu va afla cine, de ce, de unde. va sti doar ca visul sau s-a implinit de Craciun.
stiu cat conteaza, stiu cat de pretios este acest vis, incat bucuria pe care o va aduce in sufletul destinatarului sau chiar nu poate fi cumparata.

mai este un Craciun cu foarte multe vesti si schimbari, vesti care m-au bucurat mult, in ciuda unui an foarte dificil, incordat si cu multe lupte.

asa ca Mosule, iti multumesc pt tot ce mi-ai daruit si anul asta si te rog pentru noul an adu-mi forta si timp sa pot indeplini si alte vise, sa pot castiga si alte batalii si sa pot realiza cat de multe din toate cele pe care mi le-am propus. iti multumesc Mosule pentru un Craciun atat de bun.

iar voua va doresc un Hakka Happy Christmas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Proudly powered by WordPress | Theme: Funky Blog by Crimson Themes.