Carnaval cu masti de senzatie

Ok, e frig si asta ma deprima. Si cum nu imi place sa zac in stari letargice,  iar am ajuns la cutiuta cu bunatati si am ales sa port masti: doua masti cosmetice pregatite de Lierac pt a-mi colora toamna rece.
Prima masca pe care am ales sa o port a fost cea cu efect de lifting. Aveam nevoie de ceva care sa adauge un strop de stralucire tenului meu pt o seara speciala. Asa ca nimic mai simplu: mi-am pus masca. La nici cateva clipe parca o mana nevazuta aseza rand pe rand tot felul de ingrediente magice dar cu un miros foarte cunoscut: grau linistitor, alge tonifiante, un cumul de substante care au actionat ca un adevarat booster de vioe buna. Rezultatul?  O mutra stralucitaore cu chef de zambet, gata pt o seara cu multa voie buna molipsitoare. Multumesc Magicianul pt Masque Lifting!

In alta seara am ales sa ma rasfat in taina.  Mi-am dorit rafinament cu o tenta de mister iar nimic nu ar fi fost mai potrivit decat insasi catifeaua. Lierac din nou a gasit solutia magica si a asezat-o in Masque Velours. Mi-am pus masca si pielea mea a fost inundata de o mare de senzatii. Centirmetru cu centrimetru pielea mea era imbaiata regeste cu minunatia de substante amestecate de Lierac. Povestea mea insa s-a sfrasit dupa 10 minute, caci atat mi-a dat voie magicianul sa o port pe fata, insa dupa inlaturarea ei, seznatia de catifea mi-a mai tinut companie, amintindu-mi de rasfatul nostru de taina.

Doamnelor, pt seri de toamna friguroasa va recomand cu caldura carnavalul dat de Magicianul Lierac !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Proudly powered by WordPress | Theme: Funky Blog by Crimson Themes.