concurs

vrei sa mergi la kinofest?

Ce poti castiga?
O acreditare la unul dintre ultimele festivale de film ale anului, festivalul Kinofest! Acreditarea iti acorda full-access in toate cele 3 zile ale festivalului (joi, vineri, sambata). Ai astfel sansa de a vedea aproape 200 de filme din categoriile: fictiune, animatie, micromovie. Gratuit!

Vom selecta 4 castigatori pentru cele 4 acreditari ce le oferim!

Ce trebuie sa faci?
Pana miercuri seara (dar cat mai repede) lasa un comentariu la acest articol, comentariu in care sa ne surprinzi, uimesti, convingi ca meriti sa te luam de partea noastra la acest eveniment cinematografic.

Ce te punem sa faci?
Te punem sa te uiti la filme! Iar dupa festival te punem sa faci festivalului un review. Reviewul tau va fi publicat pe www.filmetari.com, iar cel mai bun dintre ele va fi promovat in categoria “Special”. Peste 4000 de oameni intra in fiecare zi pe FILMETARI.

Start!

One thought on “concurs

  1. Biscuite, luati-ma si pe mine va rog, va rog, va rog! Sunteti grozavi, sunteti cei mai bestiali, i wanna hang out with you. :)) M-ati si crezut, nu? V-as spune adevarul, dar… YOU CAN’T HANDLE THE TRUTH!… cum ar zice Jack! Am auzit ca premiile sunt date de Adobe! Vreau si eeeeeeeuuuuuuuu!!! So… ma luati, ma luati? Hai ca dau un profiterol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Proudly powered by WordPress | Theme: Funky Blog by Crimson Themes.