la grămadă

Digital human been

Ma fataiam azi pe twitter si il vad pe Doru cu o intrebare de 10 puncte : cum sunt oare Digital Moms?

Ma umfla rasul instant apoi pic oarecum pe ganduri.

Digital Mom
(varianta business) intreprinde un mic research pe la job, prin departamentul IT si/sau marketing despre ultimele noutati in domeniul gamingului, gadget’uri etc. Nu trebuie sa apara ceva pe piata si odrasla ei sa nu aiba, ca e preminat mititelu’ si cand o sa fie mare o sa fie si el IT’ist, ca doar sta lipit de pc toata ziulica. Boon, le da tema de cercetare oamenilor, intre timp mai arunca si ea un ochi pe net, poate poate gaseste un gadget roz-mov, poate chiar cu swarovski. Apoi pune mana pe telefon si baga un 3G mic cu bona kinderului. Verifica astfel cantitatea de maioneza din burger, prospetimea cartofilor prajiti, sau cantitatea de ulei de masline din salata (asta daca este din cercul health freaks). Cumpara de pe net digi-cadoul, il primeste prin curier vineri, la birou, il arunca in portbagajul masinii si il prezinta kinderului cu mare mandrie si cu un super zambet pe bot, sperand ca in acest fel kinderul e happy si nu ii simte lipsa cand ea e ingropata in hartoage si rapoarte la job, seara tarziu. Kinderul neto-maniac si game addicted probabil, fan al retelelor sociale gen hi5, facebook, twitter samd primeste premiul cu mare bucurie, pt ca stie ca il va ajuta teribil sa se ingroape si mai mult in viata virtuala pe care a inceput sa o duca.

Digital Mom
(varianta piţi) – nu suporta plansetul progeniturii, care, venita de la scoala se pune pe un plans de mama-mama pentru ca nu are un laptop la fel de roz ca cel al colegei din prima banca, iar telefonul mobil pe care il are este deja demodat. Piţi – digi mom ia atitudine! Nu sta mult pe ganduri si ţusti in masina, brum brum la magazin. Domnu’ trebuie sa intelegi: vreau cel mai scump laptop roz. Vanzatrorul ii explica faptul ca un laptop cu carcasa roz nu trebuie sa fie neaparat si cel mai scump. Piţi – Mom insita sa fie si foarte scump. Vanzatorul (in prima faza) intelege ca trebuie sa fie ceva bun. Face o recomandare: ALB (da, firma aceea cu marul din care au muscat unii). Piţi-mamica intra in dilema. Pleaca la cativa metri si pune mana pe telefon: iubitoiaca lu’ mama, are si alb, nu vrei alb? Apoi piţi mamica tace malc pentru cateva secunde, apoi replica: bine, bine. Iau roz pentru tine si iau si unul alb, ca se asorteaza cu jeep-ul ce mi l-a cumparat taica’too.

Digital Mom (varianta inchipuita, ruda de gradul 1 cu Digital – Mom varianta business) – doamna, pardon DOMNISOARA cum insista sa ii spunem, in viata de zi cu zi este mult prea ocupata pentru a avrea o relatie normala cu un barbat, mult prea indisponibila pentru un copil. Din cand in cand tipa totusi in ea acel ceva pe care unii il numesc instinct matern. Incapabila insa sa gestioneze anumite tipologii de relatii interumane generatoare de kinderi, domnisoara joaca Sims, sau de ce nu, Second Life. Aici ea duce viata perfecta, copilul exista, iar ea e mamica ideala.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge