emoții, trăiri și povestiri, oameni și locuri, românești, winter tales

da, am fost la Dalles si am cumparat un tablou. Carmen si Bogdan abia ajunsesera, erau cu ele inca impachetate. am pus mana pe primul tablou pe care l-am vazut pe  jumatate despachetat. L-am platit si va incurajez si pe voi sa mergeti si sa cumparati un obiect de arta. Banii ajung la copilasii care au pictat produsele expuse, dar si la ceilalti 10.

Carmen va astepta deci in anticariatul salii Dalles !!!

emoții, trăiri și povestiri, oameni și locuri, românești

dragilor,

Tara este iniţiatorul unui eveniment caritabil minunat, Urban Soup Night. Este un chef în aer liber, ce va avea loc sâmbătă, pe 5 septembrie, în Parcul Tineretului, intrarea Şincai – începand cu ora 19.00. Evenimentul are ca scop strângere de fonduri pentru susţinerea compartimentului de terapie intensiva nou-născuţi de la Spitalul “Grigore Alexandrescu”.
Ne aşteaptă 500 porţii de supă, street art, dans irlandez cu lecţii gratuite la faţa locului şi cea mai frumoasă seara de 5 Septembrie pe care ai avut-o pana acum.

Donează cât vrei tu în contul RO54RNCB0072049707680001 deschis la BCR pentru Fundaţia Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii “Grigore Alexandrescu” şi vino să te răsplătim pe deplin la Urban Soup Night. Dacă nu vrei / nu poţi să donezi înainte de eveniment, nu-i nimic – te aşteptăm pe 5 septembrie în parc, cu supa aburindă şi rezolvăm acolo !!!

L.E. este nevoie un voluntar si de suma de 300 ron: o persoana + masina care sa o ajute pe Tara sa transporte cateva butoiase de 5L cu apa. doritorii sunt rugati sa lase un mesaj pe blog si ii contactam noi.