la grămadă

Hakka Happy Christmas

Craciunul de anul acesta il simt diferit de toate celalate 30 de editii. e mai putin spectaculos din punct de vedere vizual, mai putin plin de goana dupa cadouri sau pregatiri nesfarsite.
e un Craciun altfel, mai linistit si mai bun. este cred pt prima oara in viata mea cand Craciunul este cu adevarat in sufeltul meu.
ma simt implinita, ma bucur in sinea mea de enorm de multe realizari, iar faptul ca efectiv pot “vedea” rezultatul muncii si zbaterii mele este cel mai frumos cadou de Craciun.
anul acesta este cred prima data in viata cand daca m-ai intreba ce imi doresc de Craciun, ti-as spune, fara falasa modestie, “multumesc, am tot ce imi puteam dori”. orice altceva as primi in dar mai mult, s-ar numi un foarte mare rasfat si nu stiu daca sunt inca vrednica de asa ceva. poate daca as spune ca imi doresc liniste, forta, timp si mai multa inteligenta sa fac macar 50% din cate mi-am propus pt anul viitor, as parea snoaba sau….

dupa un an de munca, de calatorii, de noi si noi oameni in viata mea, m-am bucurat enorm sa vad ca de Craciun au fost atat de multi cei care s-au gandit la echipa din care fac parte, la mine, iar pentru asta le sunt recunoscatoare. aprecierea lor este nepretuita.

anul acesta nu am reusit sa fac vreo “caritabila de iarna” cum aveam obiceiul, insa am devenit un “Mos Craciun Secret” pentru un om la care tin enorm si pe care nici azi nu cred ca il aprecize la adevarata lui valoare. acestui om i-am daruit un lucru la care a vista de ani de zile, un lucru pe care altii i l-au promis dar au uitat sa isi respecte cuvantul, naruind astfel un vis curat si extrem extrem de frumos. am reusit cu sprijinul a inca 2 oameni sa implinim noi visul acesta, insa destinatarul cadoului niciodata nu va afla cine, de ce, de unde. va sti doar ca visul sau s-a implinit de Craciun.
stiu cat conteaza, stiu cat de pretios este acest vis, incat bucuria pe care o va aduce in sufletul destinatarului sau chiar nu poate fi cumparata.

mai este un Craciun cu foarte multe vesti si schimbari, vesti care m-au bucurat mult, in ciuda unui an foarte dificil, incordat si cu multe lupte.

asa ca Mosule, iti multumesc pt tot ce mi-ai daruit si anul asta si te rog pentru noul an adu-mi forta si timp sa pot indeplini si alte vise, sa pot castiga si alte batalii si sa pot realiza cat de multe din toate cele pe care mi le-am propus. iti multumesc Mosule pentru un Craciun atat de bun.

iar voua va doresc un Hakka Happy Christmas!

biscuit's soundtrack, emoții, trăiri și povestiri, oameni și locuri, românești, winter tales

știu, mulți oameni consideră ca e o perioadă normală, nu ceva atât de mega ultra special. alții cred că toata nebunia cadourilor este total depașită, dar, cu riscul de a fi considerată mai puțin cool, sau old fashion, eu mă declar cel mai mare fan al Crăciunului. (mare de tot, da?).  chiar iubesc sărbătoarea asta. Îmi place pentru că macar o dată pe an tot poporul e zâmbareț, orașul e luminat, magazinele sunt decorate și ele, vânzătorii, chelnerii au și ei ținute accesorizate, totul e crăciunit. crăciunismele ne invadează mediul și ne cuceresc sufletele. îmi place teribil să mă plimb prin oraș și să îmi fac cumpărăturile cu Celine  

să îmi petrec o zi întreagă cu Dolly, împachetând cadourile pt toți cei dragi (da, mie îmi place să împachetez eu și sa scriu cu mânuța mea felicitările, nu să folosesc chestii gata cumpărate).

să merg în case de copiii și măcar pentru câteva ore să le pot aduce un zâmbet pe buze. cu câtiva oameni minunați, an de an, am încercat să ajutam fie școli din sate uitate de lume, fie centre pentru copilași cu nevoi speciale sau bătrânii pe care nici crucea roșie nu îi mai ajută. sunt oameni minunați care an de an au făcut tot ce le-a stat în putință să ajutăm cât mai mult. sigur nu voi trece toate numele pe lista mea, dar nu pot sa nu spun mulțumesc lui Marius, Dianei si lui Mișu de la Classic Dome, Irinuca, Amalia, Ionuț și Tudy, Dan, Dragoș……

sunt puține cântece românești de Crăciun care să îmi placă cu adevărat. dar Millenium sunt absolut ….divini. cred că este de departe cel mai frumos cântec din întreg  playlistul.


nu vă măi plisctisesc cu poveștile și tradițiile mele, vă las însa playlistul meu. 

sper sa vă aduca și vouă un bonus de veselie, romantism și  emoție în perioada aceasta. Sper să ajute spiritul Craciunului să  vă copleșească 🙂

și da…… nu putea să lipsească 🙂