la grămadă, oameni și locuri, românești

In ultima vreme au inceput sa apara o variate mai mare de furnizori de serivcii integrate. Si nu, nu ma refer la agnetiile de publicitate full service, ci la serivciile la care apeleaza oamenii de rand, day by day. Saloanelor de frumusete li s-au atasat divizii de estetica corporala si dermatologie, urmand ca mai apoi sa vedem Centre de Slabit si Infrumusetare tip Silhouette, ori saloane specilaizate in “nails style” cum este reteaua Perfect Nails.
In acelasi trend, insa la un alt nivel, si-au dat mana 2 furnizori majori in estetica faciala: stomatologia si estetica dentara pe de-o parte si estetica faciala (estetica neintruziva) pe de alta.

Astfel, daca aveti de gand sa va imbunatatiti considerabil aspectul chipului, in primul rand trebuie sa fiti sanatosi. Nu este o noutate ca frumusetea pleaca din interior, stricto e largo senso. Pentru o fata cu cativa ani mai tanara in primul rand trebuie sa va ingrijiti dantura, sa aveti un zambet impecabil. M-am tot uitat pe Travel & Living la emisiunea 10 Year Younger si in toate cazurile, interventiile asupra zambetului sunt obligatorii si au acel efect de intinerire spectaculos. Continue Reading