oameni și locuri, românești

Din diferite motive oamenii își schimbă locul unde își derulează viețișoara. Unii pleacă din marile metropole către orașele micuțe, cochete și liniștite, alții dimpotrivă, lasă boemia orașelor de poveste pentru agitația și nebunia unei capitale.
Am văzut oameni care și-au dorit o viață dinamică, audevenit brusc o bomba cu ceas. Din persoane liniștite, calme și raționale au devenit un roboți supraturați, lipsiți de timp și poftă de viață, chef de timp liber dedicat lucrurilor care le hraneau sufletul. S-au înrolat rapid în armata celor care o țin din meeting în întalnire, din eveniment în cină de business, totul este business și proiect.
Sau dimpotrivă, sunt oameni care abandonează viața agitată și stresantă a marilor orașe și se retrag în mici orașele de provincie, dedicându-se unor activități tare dragalașe : unii se apucă de gradinărit, alții devin fermieri sau își fac mici business-uri locale și distractive pt ei.
La aceste schimbări de mediu omul reacționează în fel și chip. Sunt curioasă dacă voi v-ați mutat din locul A in locul B și ce efect a avut chestia asupra tuturor aspectelor vieții voastre.
Sunt curioasă de impactul pe care îl are schimbarea locației asupra ta ca om.