mobila cu 3 S

femeile au nevoie de spatiu de depozitare si aproape orice cotlon trebuie exploatat maxim. cand vine vorba de haine si pantofi, ei bine trebuie sa ai nervii tari si mintea limpede sa poti crea ceva pe masura asteptarilor ei. da, trebuie creat ceva pt ea, nu trebuie luata o solutie existenta si bagata pe gatul clientului.

cu mine a avut rabdare Augustin: i-am explicat ca pe o suprafata mica (la sol) trebuie sa construiesc un dulap care sa cuprinda in el 1.5 dulapuri de 2 ori mai mari. s-a uitat crucis la mine si si-a vazut de ale lui. s-a inspirat de ce mai era prin imprejurimi, si-a amintit ca eu nu am metru si un pix, a tinut cont de toate detaliile pe care nici eu le aveam puse pe o lista, chiar mi-a masurat si hainele puse pe umerase.

dupa cateva zile a venit “cutia”. nu arata spectaculos, dar se incadreaza perfect acolo udne este. au incaput in cutiuta mea toate cele, ba chiar si putin mai mult. acum, vazand ca am folosit spatiul pt un dulap pt a depozita de 2 ori mai multe lucruri imi dau seama cat de important e sa ai solutii smart, solutii practice care sa iti faca viata mai simpla.
small. smart. simple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Proudly powered by WordPress | Theme: Funky Blog by Crimson Themes.