Publika la Cafepedia

Chiar am avut un sfârșit de săptămână tare plăcut și plin cu tot felul de evenimente drăguțe. Vineri seara am fost la Cafepedia să văd una din trupele mele favorite: Publika. O trupă care prestează live de nota 10 și care live suna de o mie de ori mai bine decât pe CD. Clar nu sunt trupă de studio, ci de showuri mari (mult mai mari decât au acum)
În mod normal îi puteți vedea la Music Club (sunt rezidenți), îi puteți asculta și acasă (au și albumul lor scos) și sigur îi gasiti și pe youtube și pe propriul lor site. Cafepedia a aratat altfel cu Publika in the house, iar băieții ca de obicei senzaționali. Au încheiat seara aplaudați la scenă deschisă, invitați la bis și bis și bis și bis.
E una din puținele trupe pe care le-am auzit să sune atât de bine, închegat și corect live, iar Ionuț este demențial. Reușește să transmită f rapid publicului ceea ce dorește, te face să te ridici de pe scaun și să țopăi, iar Where The Streets Have No Name a sunat beeeeeton.
Unicul regret pt seara de vineri: nu au cântat Dakota. În interpretarea lor sună bestial piesa, cred că și celor de la Stereophonics le-ar plăcea.
A fost o demonstrație de forță, muzică, atitudine și o atmosfera pe care orice club din București ar trebui să și-o dorească.
10X Publika

Publika – Unde Esti

Publika – Perfect Day

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Proudly powered by WordPress | Theme: Funky Blog by Crimson Themes.