Romania in Miscare

vazut, placut.

o campanie care incurajeaza sportul, intr-o tara a fast-foodurilor, shaormeriilor,  a tratoriilor  si a “scutirilor” pt ora de sport. as vrea sa vad mai multi parinti care isi incurajeaza odraslele sa practice diferite sporturi, in loc sa ii abandoneze in fata pc-urilor.

recomand adolescentilor sa faca miscare, nu sa viseze la chirurgia plastica. vad domnisoare care inca nu au dat BAC-ul care poarta dimensiuni maricele la haine, sau se chinuie sa incapa in “hanute”, lasand la vedere colacei si alte revarsari. dragilor, nu va mai indopati cu shaorma si ceafa de porc la 12 noaptea. mai bine miscati-va! exercitiul fizic ajuta nu doar silueta,  ci si sanatatea.mesajul campaniei nu reiese foarte clar din cele 3 spoturi, iar melodia celor de la Zero este absolut superba, dar se potriveste cu spotul fix aidoma nucii in perete.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=T4j4E5Cdz20&hl=en&fs=1]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=pKTcAWgETLY&hl=en&fs=1]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=gRUKSX0JpPE&hl=en&fs=1]

mergand pe principiul” decat deloc, bun si asa” e bine ca ministerul s-a gandit sa inceapa sa se miste.am avea nevoie si de cateva baze spotive, terenuri deschise publicului larg (nu doar cluburile de fite), profesori mai fermi (in atitudine) si parinti cu mai mult timp dedicat propriilor kinderi.  toate acestea sunt insa … mizilicuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Proudly powered by WordPress | Theme: Funky Blog by Crimson Themes.