cu devu', oameni și locuri, vacanță

Zakynthos date generale & buget

Vacanta de nota 10. Astefel imi pot caracteriza aventura greceasca din acest an.  O insula care ofera foarte multe peisaje de vis, un relief variat si o vegetatie tipca foarte simpatica, locuitori extrem de draguti si primitori, dar si satuce mai  saracaciose, dar care au un aer absolut pitoresc.
Fiind o insula care a avut parte de diferite dominatii de-a lungul timpului, Zakynthos a pastrat in multe locuri influente culturale din diferite perioade (dominatie venetia, dominatie engleza) In 1953 in urma unui cutremur devastator mare parte din insula a fost complet distrusa. Reconstructia oraselelor s-a facut ulterior cu respectarea unor norme foarte viguroase, menite sa diminueze pericolele unor noi contremure.

Dar gata, nu va plictisesc cu detalii de acest gen, sigur le gasiti voi si singurei (traiasca google).
Va spun doar ca bugetul pt zbor +cazare hotel Mediteranean Beach ***** + demipensiune = 595 euro / pers, iar banii de buzunar nu au depasit 360 euro/ pers pt toate giumbuslucurile facute pe toata perioada vacantei de 8 zile. bugetul de cheltuieli extrahoteliere include si masina inhiriata de la Faros Rental, o firma locala pe care v-o recomandam.

ziua 1 – leneveala crunta

ziua 2 – Laganas- Keri Lake – Marathonissi – Keri Caves – Keri Lighthouse
ziua 3 – Porto VromiShipWrek View – Cape Skinari – Blue Caves – Kampi
ziua 4 – Porto Zorro & Porto Azzuro – Zante
ziua 5 – Porto Vromi – Navagio Beach – Cameo Island
ziua 6 – Plaja Dafni – si scufundari la Agios Nicolaos
ziua 7 – croaziera in jurul insulei

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge