la grămadă, oameni și locuri

Sarbatoresc  5 saptamani de cand am un nou accesoriu très chic.  L-am adoptat pentru ca aveam nevoie de el si nici nu imi imaginam ca va deveni un element asa haios, care se se potriveasca felului meu de a fi.

M-au amuzat teribil reactiile celor din jur. Ieri de exemplu, ma uitam le meci cu gasca de prieteni si unul din ei imi spune: “ma’, tu ai aparat? …pai da, la 17 ani e cazul”. Fetele din jurul meu au devenit foarte interesate de el, pentru ca este extrem de discret, aproape invizibil, dar totusi atat de eficient si unde pui ca nimeni nu este perfect si ar avea nevoie de un asemenea accesoriu pentru a rezolva probleme mai mici sau mai mari. Un alt amic imi spune acum cateva zile “esti asa de simpatica, incat dupa ce iti termini tratamentul, sa il pastrezi mai departe”

sunteti in ceata? tratament, cool look?

E transparent, se pune pe dinti, iti corecteaza dantura si iti aseaza dintisorii in pozitia ideala atat pentru a fi sanatosi, dar mai ales pentru ca tu sa ai un zambet de nota 10 conform Pricipiului Proportiilor Ideale (DaVinci). Medicul care mi l-a pus il descria ca fiind “chic si fashionable” aparatul meu dentar transparent.
Am apelat la servciile Ianei Dila de la DentEstet pt ca am vazut ca este unul dintre cei mai bine cotati ortodonti de la noi si cum cred in ce face DentEstet pt ca sunt pacientul lor, dr. Dila a fost cea mai buna optiune pentru mine. Continue Reading