cu devu', vacanță

gaudiO stiam de cand eram de-o schioapa, din cartile de spaniola cu super-personajele Lola, Pepe & Pancho. O mai stiam din ghidurile turistice, din povestirile si pozele cunoscutilor si de pe bloguri.
Pt mine Barcelona insamnea Gaudi si Camp Nou. Si mai insemna ceva boem si inedit, de un bun gust nepamantean.
Si iata ca ne-am intalnit, iar Barce a mea mi-a parut o printesa in zdrente.

O zeita menita sa fie adorata, prea putin respectata insa de vizitatori si poate insuficient de pretuita de catre cei ce o au.
Un decor pestrit, prea plin de chestii, prea amestecat si mult prea multi oameni, de toate natiile, felurile si soiurile.
Ma asteptam sa o vad mult mai bine aranjata, cu defectele estompate si toate atuurile scoase pe tapet, insa parea mai mult neingrjitia…
da, am inceput cu sfarstiul, dar voi reveni in curand cu detalii despre locurile pe care le-am vizitat, caile de acces, costuri etc. Imagini avem, sunt superbe, insa mai dureaza putin pana vor fi postate.

hasta la proxima!

cu devu', oameni și locuri, vacanță


impachetez. bagaje, bagajele, nimic complicat dar totusi dificil. e greu sa alegi fix ce iti trebuie cand stii ca te asteapta zile cu 30 de garde la umbra dar si ploi torentiale…..
intr-o cutie imi las grijile de la birou, in pe un raft pun cele legate de casa si tot asa. impachetez totul in cutii si cutiute si iau cu mine un bagaj lejer compus fix din ceea ce conteaza pt mine cel mai mult. da, aleg sa fiu egoista pt urmatoarele zile pt ca vreau sa ma las furata de Barcelona si frumusetile ei si sa nu ma gandesc la absolut nimic decat la cat de bine e sa fiu departe de absolut toate grijile si aproape de ceea ce imi este mie drag.