românești

Trompeta de marketing in actiune: rromii vor sa renunte la actuala titulatura si sa o inlocuiasca cu cea de indirom.
Au auzit si ei ca de ceva vreme se spune ca sunt o componenta exotica a Romaniei si vor sa exploateze acest nou statut? Dorin Cioaba declarat pt cei de la NewsIn ca doreste sa se faca aceasta schimbare “pentru a nu mai afecta imaginea Romaniei, din cauza infractiunilor comise de unii rromi. Speram ca la noua asociatie sa adere toate organizatiile, iar ulterior denumirea de indirom sa fie recunoscuta in actele oficiale. Am ales aceasta denumire pentru ca noi ne tragem din India si nu vrem sa mai fie facuta vreo legatura cu Romania sau orasul Roma”
Cred ca ar fi fost mai interesant sa vedem acesti lideri preocupandu-se de educatia etinei pe care o conduc sau de implementarea programelor sociale si mai putin de chestiuni atat de neimportante precum numele. Acum ceva vreme ii auzeam tipand din toti rarunchii ca fie si rromi, sunt si ei cetateni romani, iar acum iata, sunt de origine indiana si nu mai vor sa fie asociati cu Romania. Nu cumva ii preocupa mai tare imaginea decat produsul in sine?
Hai oameni buni, sa fim seriosi ! anul trecut erau de parere ca tigan suna mai bine, acum indiromi, la anul cum ii mai botezam ?!!
Intre timp mai facem 2 telenovele tiganesti, mai lansam imaigni cu kinderi casatoriti la 10 ani si fete care nasc la 12 ani, facem si niste traininguri de ciordeala din buzunare sau cersetorie si avem un nou brand de tara: Romania, tigania la ea acasa !
L.E. poate ne spun pirandele cum va evolua economia romaneasca / mondiala, ca tot sunt cele mai cele vrajitoare si omide ale magie albe. poate ca in bobi, cafele si carti aflam cand vine binele peste noi, sau poate ne dezleaga ele de blesteme si farmece, poate saraca Romanie o avea cununiile legate……