Sunt si zile neasteptat de insorite

si una a fost tocmai ieri. A inceput cu un cadou extraordinar, adus de Iepuras in cursul noptii, cadou care a venit sa imi implineasca un vis mai vechi, pe care nu speram sa il traiesc anul acesta cel putin.
Apoi dimineata au sosit si iepurasii iConcert, care aveau in desaga 2 invitatii la concertul lui Al di Meola (multumesc mult iConcert) si le spun zbor placut catre Londra 🙂

M-a surprins foarte mult insa un gest al unei necunoscute: doream sa imi cumpar o cartela de metrou, dar necunoscuta iepurasa mi-a zmabit si m-a rugat sa nu cheltui banii, pentru ca ea are o cartela care va expira a doua zi si mi-a oferit gratuit calatoria cu metroul. Da, este un cadou cu o valoare financiara mica, dar este un gest care pe mine una m-a impresionat. Parca face parte din lista fii mai bun

Am livrat si eu cadoul primit de la 4 of July epure, pt ca din motive intemeiate si neatacabile gen “jur pe rosu”, a fost nevoie ca livrarea cadoului pregatit de catre Bepure sa fie decalata pentru data de 4 iulie.

Oricum, ziua de ieri m-a lasat muta, m-a impresionat, m-a incarcat cu multa energie pozitiva si optimism si mi-a reconfirmat cat de savuroasa este viata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Proudly powered by WordPress | Theme: Funky Blog by Crimson Themes.