la grămadă, oameni și locuri

colțul meu din altă epocă

Aseară aveam chef să beau o cafea în liniște, într-un loc care să îmi ințeleagă starea și gândurile, un loc unde mă simt în largul meu și care să fie totuși în București. cum lista cu asemenea locații este extrem de săracă, a fost ușor sa aleg: Cafe Des Beaux Arts. e un loc făcut cu extrem de multă pasiune, iar asta se simte în fiecare obiect pe care îl găsești în cafenea, în fiecare detaliu, în minuțiozitatea cu care a fost aranjat totul. Mobilierul personalizat si cele numai 4 mese sunt din lemn masiv, scaunele clasice tapisate în concordanță cu nuanțele regăsite și în tapetul de mătase care acoperă pereții, ceștile de cafea asortate decorului, seturile de servire a ceaiului care se integreaza perfect și ele, paharele de cristal pentru servirea vinurilor sau cele pt șampanie, vitrina cu coniac,tigări fine si trabucuri… Totul ales cu mult bun gust, totul spune clar că este un loc diferit, destinat sufletelor deosebite.


am baut un ceai într-o companie extrem de placută, am privit din nou cu mare bucurie creațiile Luminiței Feodoroff expuse în cafenea și am povestit câte în lună și în stele.

mi-am incheiat săptămâna într-un ton extrem de plăcut și cu o stare de sprit încântătoare, care cu siguranță îmi va marca începutul de săptămână.

sunt tare fericită și recunoscătoare că mai există asemenea locuri în București.

4 Comments to “colțul meu din altă epocă”

  1. gogp

    sunt curios cit poate rezista o astfel de locatie la preturile nebune ale chiriilor din bucuresti. pe unde este?

  2. biscu Author

    are deja aproape un an. și spre norocul celor care iubim și prețuim acest loc, proprietarul nu trăiește din acest mic business. ca atare cafeneaua este făcut in pură pasiune și pentru a atrage in jurul ei oameni care impărtășesc aceleași valori.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge