Nana Mouskouri

Cine spune ca “bunicutele” nu stiu sa se distreze, habar nu are ce spune!
Aseara, multumita echipei iConcert.ro am avut placerea sa o vad pe Nana Mouskouri in concert la Sala Palatului. Locurile din sala ocupate in proportie de 100%. Spectatori de toate varstele, insa clar majoritari au fost cei din generatia a doua si cei de varsta a 3-a. Frumoase, elegante, cochete si emotinate, bunicutele au venit sa o vada pe cea care le-a incantat tineretea cu vocea ei superba. Au venit pregatite cu flori si i le-au asezat la picioare cu timiditate si recunostinta. Au dansat, au aplaudat si s-au bucurat maxim de acest eveniment, la fel cum si noi topaiam si ne agitam la Bon Jovi, doar poate cu putin mai multa moderatie

Nana Mouskouri
Nana Mouskouri are o varsta respectabila (+70 ani) si acest lucru se face simtit chiar si in voce, iar talentul, sensibilitatea si stralucirea ne-au facut pe toti sa ne reamintim de ce Nana este o doamne a muzicii.
A intrat pe scena in aplauzele publicului ridicat in picioare si intreaga seara a sensibilizat audienta cu frumoasele ei intrepretari.

Ma bucur tare mult ca am avut ocazia sa o vad si sa o ascult. Ii stiam cnatecele de acum multi ani, pe cand mama le asculta toata ziua prin casa si le fredonam impreuna cu zor si stangacie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Proudly powered by WordPress | Theme: Funky Blog by Crimson Themes.