emoții, trăiri și povestiri

Ok, e frig si asta ma deprima. Si cum nu imi place sa zac in stari letargice,  iar am ajuns la cutiuta cu bunatati si am ales sa port masti: doua masti cosmetice pregatite de Lierac pt a-mi colora toamna rece.
Prima masca pe care am ales sa o port a fost cea cu efect de lifting. Aveam nevoie de ceva care sa adauge un strop de stralucire tenului meu pt o seara speciala. Asa ca nimic mai simplu: mi-am pus masca. La nici cateva clipe parca o mana nevazuta aseza rand pe rand tot felul de ingrediente magice dar cu un miros foarte cunoscut: grau linistitor, alge tonifiante, un cumul de substante care au actionat ca un adevarat booster de vioe buna. Rezultatul?  O mutra stralucitaore cu chef de zambet, gata pt o seara cu multa voie buna molipsitoare. Multumesc Magicianul pt Masque Lifting!

In alta seara am ales sa ma rasfat in taina.  Mi-am dorit rafinament cu o tenta de mister iar nimic nu ar fi fost mai potrivit decat insasi catifeaua. Lierac din nou a gasit solutia magica si a asezat-o in Masque Velours. Mi-am pus masca si pielea mea a fost inundata de o mare de senzatii. Centirmetru cu centrimetru pielea mea era imbaiata regeste cu minunatia de substante amestecate de Lierac. Povestea mea insa s-a sfrasit dupa 10 minute, caci atat mi-a dat voie magicianul sa o port pe fata, insa dupa inlaturarea ei, seznatia de catifea mi-a mai tinut companie, amintindu-mi de rasfatul nostru de taina.

Doamnelor, pt seri de toamna friguroasa va recomand cu caldura carnavalul dat de Magicianul Lierac !

emoții, trăiri și povestiri

dupa o zi cel putin epuizanta tot ce imi doream era sa ajung acasa si sa ma relaxez nitel. m-am chinuit sa imi recuperez mailul, contul de facebook si mess-u care mi-au fost hakerite, 3 intalniri care m-au stors rand pe rand de vlaga si o portie de fitness o balaceala scurta la piscina. rezultat: epuizare.

tot ce imi doream era sa ajung acasa, sa zac in cada vre-o jumatate de ora si sa uit de toti si toate. si zis si facut: ajung acasa si imi vine ideea smart sa apelez la cutiuta cu bunatati si imi aleg de acolo o masca  si o crema pentru fata si sa inceapa micuta mea petecere!

aplicam masca de fata Lierac Masque Clarte exfolianta si purificatoare spune Lierac pe ambalaj.  ard gazul nitel pe twitter, mai citesc ce gonage mai fac Omuletii Verzi, ce nebunii a mai facut Georgeasca, sa vad ce mai aduce prin magazine si tovarasa Baldini si ce nazdravanii si cursuri a mai facut Panaitexu’ iar peste cateva momente, surpriza maxima: apare o senzatie ca ceva se intampla pe fata mea. da, masca impricinata lucra! inlatur masca dupa cateva minute si surpriza 2: moaca mea destul de praf dupa o zi de cosmar arata chiar bine si se simtea foarte bine. fresh, re-fresh, curatat, proaspat. mmmm, de vis! ce iti poti dori mai mult de la un produs cosmetic decat sa fie ca o perfuzie de prospetime ?!

mai tacan din taste nitel, mai fredonez un cantecel si oboseala ma doboara. ma bag in pat si iau cutiuta cu crema Lierac Mat-Chrono. incep sa o aplic si ma lasa rasfatata de senzatia cu care ma alinta. mangaiere, chill, hidratare maxima. o adevarata binecuvantare pt tenul meu.

multumesc Lierac pt aceste momente care au facut toti banii! cu un asa tratament de seara tenul meu este pregatit pt infruntarile de a doua zi.