la grămadă, românești

Dimineata auzeam la stiri: Florin Salam nu vrea sa mai fie numit manelist, ci artist. Ei bine, ce cred eu ca nu intelege acest omulet este ca manelismul a trecut de stadiul de muzica si defineste un stil de comportament, de viata si educatie (daca ii putem spune asa). Manelismul nu este specific doar lor, cantaretilor de manele, proveniti dintr-o anumita etnie!
De multi ani Romania s-a manelizat. A fost cotropita de shaworma si kebap, de seminte scuipate oricand, oriunde, de cercei de aur cat roata la masina, de prostie si prosteala, de devalorizare a tot ceea ce se numeste cultura si promovare a banului, a taraniei si a prostiei, a tupeului fara limite.

Pe Florin Salam il voi numi artist in ziua in care se va lepada complet de comportamentul manelist, indiferent de ce gen de muzica va aborda!
Cand o sa il vad ca merge la petreceri private (aka nunti, botezuri & cumetrii) si nu mai striga una, si inca una (cu referire la suta de euro), atunci sa aiba pretentii de artist! Pana atunci,  fara numar fara numar,  el tot in trening mananca in bucataria cu candelabru de cristal si tot cu euroii in mana canta.