cu devu', oameni și locuri

cel mai frumos apus din Lefkada

nu sunt un turist obisnuit. sunt un turist ciufut, cusurgiu si dificil pt multi. ce am descoperit insa pe parcursul anilor a fost placerea de a cunoste cu adevarat oameni si povesti, nu doar cladiri, ape, bolovani si strazi. imi place luxul, ca oricarui muritor de rand, insa ceea ce am invatat in ultimii ani m-a facut mai bogata.
anul acesta am avut bucuria sa cunosc niste greci. da da, grecii aia simplii si in mijlocul crizei, vecinii nostri de peste bulgari. doamne si ce greci! am fost oaspetii lor in Agios Nikitas – Lefkada. o vila absolut superba, csi nou nouta, onstruita pe un deal, de unde poti privi cele mai frumoase apusuri. viluta este splendida, scladate de soare, incojurata de vegetatie, o adevarat oaza de liniste in care nu esti tocmai singur. Korina si sotul ei Giannis sunt niste gazde de nota 10!
vorbitori de engleza, deschisi si calzi, educati si modesti, sunt un cuplu perfect si frumos, doi oameni care te bucura doar cand ii privesti. am fost oaspetii lor pret de numai o saptamana, timp in care ne-am simtit ca acasa. mereu langa noi si grijulii, insa extrem de discreti pt ca noi sa ne bucuram de intimitatea noastra atat cat am avut nevoie.
cafeaua de dimineata in lefkada
cafeaua rece a Korinei si o palavrageala linistita de cateva minute a fost cel mai frumos si linistit mod de a-mi incepe zilele calde de vacanta.

 

 

 

 

 

IMG_1191 desi suntem amatori de apusuri senzationale, aceasta a fost una dintre putinele ocazii cand nu a fost nevoie sa alergam dupa soarele care cade in apa. de pe terasa fiecaruia aprtament din vila privelistea te lasa fara cuvinte si nu trebuie sa fii deloc un norocos de fel pentru a admira apusul perfect, pana la ultimul cerc luminos cazut in mare.

fie ca aveti chef de o escapada in 2, sau de cateva zile in care cuvantul de ordine sa fie party, sau daca aveti chef de kite si aventuri, Lefkada este insula, iar vila Korinei este locul!

multumim Korina, multumim Giannis. ne revedem peste cateva luni!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge