da si nu

let's do it romaniaciteam azi la amicii mei cei verzulii despre Let’s do it Romania! cu incurajarile lor parca invie si latura eco a sufletului meu. mai mai sa zic foarte convinsa DA, ma duc sa ajut si eu! vreau sa particip!

apoi stop. cateva secunde liniste si apare indoiala. actiunea e laudabila, efortul de apreciat, promovarea la fel, insa oameni buni, am solutiona rezultatul unei actiuni. noi ar trebui nu atacam cauza, ci efectul ei.
ok, ma duc o zi si fac curat dupa niste neismtiti, dar credeti voi insa ca de pe 26 septembrie nu se va mai arunca gunoi pe jos? nu vor mai zbura chistoace de tigari din masini? vecina de le 4 nu mai arunca resturile de mancare pe geam? pe marginea DN-urilor nu vor zace peturi, cutii de bere etc, sau dupa o masa copioasa la iarba verde chiar credeti ca toti vor avea saculeti menajeri la ei si chiar vor strange dupa ei?
“Nu ne permitem să ne cumpărăm o ţară mai curată, şi nici nu am avea cum, dar putem să o curăţăm noi! Într-o singură zi s-o curăţăm pe toată! Să ne mândrim din ziua următoare că avem o ţară curată, că am scris istorie, că am acţionat împreună măcar pentru o zi!”

ok ok si pe 27-28-29….. octombrie, decembrie, ianuarie 2011?

cu toate suspiciunile mele, cred ca o sa ma duc si impreuna cu Omuletii Verzi eu sa dau o mana de ajutor. veniti si voi?

One thought on “da si nu

  1. Eu totusi ma intreb “Unde sunt banii nostri, dati pentru salubritate?” – Felicitari organizatorilor, tuturor oamenilor implicati. Si eu am facut curat, dar am facut curat pe langa casa mea. Dar am facut pe 25, mentin si pe 26 si tot asa.

    Este o actiune laudabila, dar eu pariez ca din cei 150 000 de oameni, tot se vor gasi unii care vor face mizerie a doua zi…In fine, subiectul este mult prea greoi pentru a fi dezbatut intr-un comentariu….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Proudly powered by WordPress | Theme: Funky Blog by Crimson Themes.