comunicare

fete și băieți, Panaitescu ține iar niscaiva cursuri despre pubicitatea online. găsiți timp, produceți bani și mergeți!!! aveți de învățat foarte multe.
să nu uit, iar scoate la bătaie o invitație.

– Curs intensiv de publicitate online, București – 2-3 martie 2010 (12 locuri)
– Curs de publicitate online – avansați (publisheri și regii), Bucuresti – 9 martie 2010 (12 locuri)
– Curs de publicitate online – avansați (agenții și clienți), Bucuresti – 10 martie 2010 (12 locuri).
înscrierile aici

la grămadă

Au inceput inscrierile pentru cea de-a patra editie a cursului de publicitate online, sustinut de catre Doru Panaitescu. Aceasta se va desfasura in perioada 24-25 iunie 2009, la sediul IAA House din Bucuresti. Pentru a putea participa la a patra editie a cursului, sunteti invitati sa va inscrieţi pe lista participantilor pana la data de 22 iunie 2009 inclusiv.

Conform obiceiului, Doru a scos la bataie si o invitatie. Detalii despre concurs veti gasi tot pe blogul lui.

Abordarea neconventionala, structura logica si foarte prietenoasa a cursului, dar si exemplificarile sau studiile de caz foarte concludente, fac din cursul lui Doru Panaitescu o experienta mai mult decat tentanta.

Putem vorbi despre o adevarata invitatie la aprofundarea unor notiuni, tipuri de strategie si activitati uzuale in publicitatea online.

Numarul temelor si maniera de predare a informatiilor cuprinse in curs il fac foarte accesibil mai multor categorii de specialisti implicati in industria comunicarii.

S-a lansat si concursul. detalii gasiti aici
Ce aveti de facut? Nimic mai simplu: recomandati printr-un email cursul de publicitate online de saptamana viitoare unui cunoscut din bransa/industrie/departament/firma etc si il puneti si pe Doru in BCC . Va rog doar sa nu abuzati de rabdarea cercului vostru de cunostinte. Cred in relevanta, asa ca as prefera sa trimiteti emailul cu pricina doar celor care chiar ar avea nevoie de o instruire in publicitate online.

Iar daca acestia vor participa la curs si vor mentiona cursul vostru, primesc automat reducere 10%, mai mult, pot si ei trimite mai departe si au sansa de a castiga invitatia.

Data limita este 22 iunie ora 16.00