oameni și locuri, românești, viața bate filmul

Ajuta si tu !!!

dragii mei, acum câțiva ani am încercat să ajutăm un tânăr în lupta cu leucemia. astăzi Adam este ok, își trăiește viața la maxim, ca orice tânăr de vârsta lui. Povestea lui nu știu dacă ar fi avut acest final fericit dacă Adam ar fi fost tratat în România și nu la clinica de la Debrecen. Din păcate în Romania eu am pierdut pe cineva foarte drag, tot în urma aceste maladii cumplite.
Tocmai pt că știu că la noi încă nu se poate, dar la alții se poate, vă rog să nu rămâneți indiferenți și să îl ajutați și voi pe Daniel Raduță.
Daniel a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică, un fel de cancer al sângelui. Până acum a raspuns foarte bine la tratament, dar mai deprate este nevoie de un transplant un transplant de celule stem hematopoietice, intervenție care nu se poate face la noi în țară si este si destul de costisitoare (120.000-150.000 euro). Conform datelor de pe siteul dedicat lui Daniel, până acum s-au adunat cam 32.000 euro. Dragilor, orice bănuț contează, credeți-mă că in aceste situații și 1 ron este mai mutl decât important și binevenit.
Tocmai pt că știu ce înseamnă solidaritatea, sau lupta cu această cumplită boala fac apel la voi și vă rog să donați o sumă oricât de mică.
Mulțumesc.
Daniel, keep the faith !!!!!!

dovada indicatiei de transplant

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge