Biscuit’s morning sound trak

“Nu, nu nu. Nu vreau. Nu vreau sa ma trezesc, te rog”. Asta ii spun eu razei de soare care incearca sa ma dezveleasca. Inca ma opun. Ma gadila usor si tot usor incep sa zambesc, dar inca ma incapatanez sa nu deschid ochii. ma infofolesc in cearceaf si inapoi cu nasul in perna, ma furisez inapoi in lumea viselor. Visez mult prea frumos. Refuz categoric sa ma trezesc la realitate.
Simt aroma cafelei si un miros placut pe care l-am mai intalnit recent, dar unde oare? in vis…? starea de bine se amplifica, incep sa zambesc din nou. Razele soarelui ma rasfata, iar cafeaua deja ma cucereste cu aroma ei. Ma las invaluita intr-un amestec magic de sarutari, cafea, mangaieri, soare caldut, vise dulci si corazon partio. Sunt coplesita de bine, iar sufletu-mi rade. parfumul are pur si simplu un optimism molipsitor.
Ma las convinsa sa abandonez pijamalele si sa fug goala in ploaie. Da, in ploaia din baie, ploaia de sub dus, ploaia mea. Ma simt ca un fir de iarba care in diminetile de vara are intalnire cu roua in cel mai de taina ceas al zileil: rasaritul. Ploaia mea, companiera mea de fiecare dimineata alaturi de care imi incep procesul de trezire. Ea stie primele ganduri din zi, in ploaie incep sa imi fac ordine in ganduri si imi fac agenda pentru ziua in curs. Ea ma pregateste pt noua zi ce deja a inceput. Ii multumesc zambind si ma despart de ea, pasind pe razele de soare ce se joaca pe podea.
In pasi de dans incep sa aleg elementele ce vor forma tinuta zilei. Mai sterpelesc cateva sarutari strengaresti, ma imbrac si fac pasul maret: ies din casa gata sa infrunt lumea. O alta zi din marea batalie a vietii a inceput. In drum spre birou gasesc cateva secunde sa ma bucur de frumusetea parcului pe care il vad zilnic, iar pe acordurile Barcelonei lui Freddie, monstrul de sticla si beton din fata mea parca e mai prietenos azi. Refuz sa ascult zgomotul orasului. Ma oboseste, ma streseaza, e oribil. Mai am cateva minute pana cand voi fi nevoita sa ma trezesc complet, momentul in care voi deschide mailul. Pana atunci vreau sa mai visez un minut, o secunda, un timp…

Si totusi: If you want to make your dreams come true, the first thing you have to do is wake up! (J.M. Power)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Proudly powered by WordPress | Theme: Funky Blog by Crimson Themes.