biscuitisme, Marketing si Client Service

sfanta mea patrime

sunt multe persoane, care din postura de client isi trateaza furnizorii de pe o pozitie de superioritate, crezand ca furnizorii ar trebui sa fie recunoscatori pentru ca le sunt clienti. nimic mai gresit.
furnizorii sunt partenerii pe care poti conta, care te pot scoate dintr-o situatie de 2 lei, sau te pot lasa sa iti rupi gatul just like that!
nu este un secret pentru nimeni ca marketingul este o zona unde o ora, o litera sau un centimetru pot face diferenta intre succes si esec. si nu e un secret nici faptul ca marketingul este un sector de activitate cu varfuri foate aglomerate, in functie de specificul fiecarui business in parte.

sunt fericita sa vad ca in atatia ani am reusit sa descopar adevarati profesionisti care mi-au devenit prieteni si un sprijin real. sunt oameni care au lasat ifosele de “seniori” sau “veterani de bransa”, oameni care te ajuta cand iti arde sufeltul, care iti inteleg nevoile reale si nu vin sa inventeze ei roata, care isi dau silinta ca impreuna cu tine, sa faca o treaba excelenta.
va prezint Sfanta mea patrime:

Diana – zana productiei publicitare,
Doru – art-ul cu bagheta magica, cu ochi pe branding mai ceva ca …… si cu rabdare nemarginita, 
Cristi – the one and only, sau cel mai tare furnizor de tiparituri de orice fel,
si nu in ultimul rand,  cel caruia eu ii spun
super Andres” – dev-ul sef de la Ameya.

fara voi dragii mei, munca mea ar fi mai complicata, mai urata si anosta, pur si simplu mai putin placuta si muuult mai grea.
acesta este momentul in care eu ma inclin si spun ” va multumesc!”. va multumesc pentru inca un an cu proiecte frumoase, cu deadline-uri pe care nu le-am depasit, cu rezultate bune, emotii si victorii.

v-ati pregatit pentru 2013?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge